Intenza

Adres

Willem ten Rijnestraat 14
7413 XT Deventer

Contact

Marc Willems
612077642
m.willems@intenza.nl

Website

www.intenza.nl

Over Intenza

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Intenza (Marc Willems) scherpt de dienstverlening van Abeos Agri Diensten nog verder aan

De roots van agrarische dienstverlener Abeos liggen in het regelen en verzorgen van bedrijfsdiensten bij ziekte en vakanties of andere situaties waarbij externe handen en ondersteuning nodig zijn om het werk op de agrarische bedrijven door te laten lopen. Dit is in de loop van de jaren uitgegroeid met specialistische diensten en regulier uitzendwerk in de agro en aanverwante sectoren. Gezien de groei bestond de behoefte om het samenspel tussen de verschillende medewerkers verder te optimaliseren en de vaardigheden van de medewerkers verder te ontwikkelen. Vanuit het warme netwerk werd Marc Willems van Intenza aanbevolen.

Het klikte direct goed

Het eerste contact werd gelegd en het klikte direct goed. Regiomanager Henny Greveling: “hoewel Marc geen affiniteit had met Agro had hij zich bijzonder goed ingelezen en verdiept in onze branche en organisatie. Dat maakte indruk. Zijn persoonskenmerken: vrolijk, enthousiast, geen poeha en to the point, sloten prima aan bij Abeos Agri Diensten.

Wat is er ondernomen?

Marc heeft op basis van de input een maatwerk training gegeven van zeven dagdelen voor alle medewerkers van Abeos Agri Diensten in Noord en Oost Nederland. De wens voor deze training bestond al langer bij het management van Abeos , maar Covid maakte dat de training uitgesteld werd om deze live te kunnen geven. We vragen Henny Greveling naar hoe de training is bevallen: “Zeer goed” is het snelle antwoord. “Je merkt dat Marc een ervaringsdeskundige is en niet een trainer is die droge stof uit het theorieboek doceert. De vele gehanteerde voorbeelden spraken erg tot de verbeelding. Ik merk dat de samenwerking in ons team na de training hechter is geworden. Er is meer begrip ontstaan over en weer. Iedere persoon is anders en heeft een andere benaderingswijze nodig om effectief te kunnen opereren. Door dit onderling uit te spreken en te delen is de samenwerking flink gegroeid. Wij zijn hier erg blij mee”.

 

Over Abeos

 

Abeos Agri Diensten heeft een interessante ontstaansgeschiedenis. In 1963 werd de Coöperatieve Vereniging Agrarische Bedrijfsverzorging opgericht. Een bedrijf van en voor agrariërs met als primaire doelstelling: de continuïteit van het agrarisch bedrijf waarborgen. Bij ziekte of overlijden van de ondernemer,  kunnen leden een beroep doen op de medewerkers van Abeos.

Bij vervanging van de agrarisch ondernemer alleen is het niet gebleven. Het takenpakket van de medewerkers is in de loop der jaren uitgebreid met sectorspecifieke werkzaamheden zoals klauwverzorging, plaagdierbeheersing, veescheren, ontsmetten, pluimveevangen en het afspenen van varkens. En agrariërs doen tegenwoordig ook een beroep op Abeos voor vaste medewerkers.

Abeos is vandaag de dag een bedrijf met een sterke hang naar het verleden, maar met het vizier gericht op de toekomst.

 

 

Over Intenza

Intenza helpt organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van gewenst gedrag. Vooral daar waar het gaat om het vergroten van klantimpact en leiderschap. Dat is onze passie! “Geen eenmalige interventie, maar snel structurele beweging creëren”​

– Hoe vergroot ik onze impact zodat klanten promotors worden?

– We maken veel (commerciële) plannen. Hoe zorg ik ervoor dat ze ook effectief worden uitgevoerd?

– Ik zou graag meer pro activiteit en initiatief in mijn organisatie zien. Hoe ontwikkel ik dat gedrag?

– Op welke manier kan ik mijn mensen meer inspireren?

– Hoe zijn we ondernemender en commercieel daadkrachtiger?

– Hoe zorg ik ervoor dat onze professionals meer relatiegericht gaan opereren?

Intenza heeft zich gespecialiseerd om u met een concrete aanpak voor deze vragen te ontwikkelen en te implementeren. Intenza versterkt zo uw realisatiekracht.

www.abeosagri.nl

www.intenza.nl.

 

 

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...