IJsselbikes

Adres

Oerdijk 46
7433 AB Schalkhaar

Contact

Raymond Hulzingh
0570-606500
info@ijsselbikes.nl

Over IJsselbikes

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

“De tweede fiets verkopen we via de werkplaats”

Als schrijver van dit magazine fiets ik graag naar de leden van MKB Deventer voor een afspraak. Zo ook naar IJsselbikes in Schalkhaar. Vertrekpunt is ons kantoor in de Gasfabriek, maar dat is pech: een lekke band. Gelukkig hebben we nog een stagiairefiets. Met beide fietsen dan maar onderweg naar Schalkhaar.

Revisie nodig

Ik werd hartelijk ontvangen door Raymond en zijn team en fiets werd in ontvangst genomen. Over twee dagen zou de band geplakt zijn en ze gingen de fiets ook nog even nakijken. Na een halve dag werd ik gebeld: de ketting stond op het punt van begeven, achterlicht deed het niet en zo nog een paar kleinigheden. In eerste instantie baalde ik wat. Van lekke band naar een revisie toe! Omdat de fiets inderdaad al acht jaar oud is en dagelijks veel gebruikt wordt: 20 kilometer per dag gemiddeld haal ik wel, toch ingestemd met het revisievoorstel. Teamlid Joni kwam ook deskundig over en dat maakt dat je sneller ja zegt.

Eigen fietswasstraat

Twee dagen later kwam ik terug in de showroom en liep pardoes mijn fiets voorbij. “Ik kom mijn fiets ophalen, je loop er net langs wat het antwoord”. Het bleek dat IJsselbikes beschikt over een heuse fietswasstraat. Raymond : “we wassen voor elke reparatie de fiets, werkt voor ons prettig. Je ziet eventuele gebreken beter en onze klanten die hier voor het eerst komen zijn prettig verrast met een fiets die er als nieuw uitziet. Raymond verzekerd mij dat mijn fiets na de revisie veel beter zal fietsen. Wat blijkt: niet zonder trots haalde ik op de terugweg zelfs een elektrische fietser in.

Groot aanbod nieuwe en gebruikte fietsen

In Schalkhaar aan de Oerdijk staat een grote showroom van 450m2 met bijna 350 fietsen voor ieder doel, zoals stadfietsen, toerfietsen, elektrische fietsen (e-bikes), moederfietsen (mamafietsen), kinderfietsen, ATB-fietsen (mountainbikes) en fietsaccessoires. Bekende merken die verkocht worden zijn RIH, Union, Multycycle, Sensa Fietsen, BSP Fietsen, Trenergy, Burgers Fietsen, Merida,alpina, en Bike fun kinderfietsen.  Ook vind je er een uitgebreid assortiment aan tweehandsfietsen van alle merken, accessoires ontbreken uiteraard niet. Fietsverhuur, ook voor grote groepen, wordt vanuit de Raalter vestiging van IJsselbikes geleverd incl. vervoer.

Veel werkplezier

Raymond is als ondernemer vorig jaar ingestapt bij IJsselbikes. Het team is sindsdien gegroeid van twee personen naar vier personen. Een grote kracht is zoals eerder gemeld de werkplaats. Medewerker Joni verwoord het mooi:  “een fiets een eerste keer verkopen is makkelijk. Het gaat er om de tweede fiets ook te verkopen en dat doen we door vakmanschap te leveren en niet verwachte service als het wassen van de fiets. Volgens mij zijn we de enige fietsenzaak in de omgeving met een fietswasstraat”.

Groei

IJsselbikes doet niets aan marketing.Raymond: “we steken dit liever in extra service en genieten van de reacties van onze klanten daarop. We hebben veel werkplezier en dat merkt de klant. Het klantverloop is minimaal en door mond-op-mondreclame komen daar gestaag steeds meer klanten bij.

www.ijsselbikes

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...