iClean Carwash Deventer

Adres

Rostockstraat 2
7418 EL Deventer

Contact

dhr. R.Grolleman
654712355

Over iClean Carwash Deventer

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Ledenaanbieding: iClean biedt 4 euro korting op wasbeurt

 

Om het onderlinge netwerken tussen de leden verder te stimuleren, bieden wij een platform voor onderlinge ledenaanbiedingen. I-Clean Deventer bijt hierin de spits af met een korting van vier euro op hun luxe wasbeurt. Hiertoe is een pasje ontwikkeld waarmee u, als lid van MKB Deventer, de korting kan verzilveren.  

 

Over iClean

In het jaar 2011 dat Deventer werd uitgeroepen tot groenste stad van Europa opende in Deventer ook een duurzame autowasstraat. iClean onderscheid zich op veel duurzaamheid zoals 99% water word gerecycled en er wordt gebruik gemaakt van 100% biologisch afbreekbare shampoos zonder PFas toevoeging. LED verlichting die gebruik maken van daglichtdimmers. Vestigingsmanager Erwin Krijt legt uit dat bij de 47 meter lange wasstraat de shampoos beter kunnen inwerken voor een beter resultaat. Ook bijzonder is de unieke 20 meter lange poetsstraat bij iClean. Uniek in de regio!

 

Veel techniek

Bij de iClean valt de grote hoeveelheid techniek op. Bronwater wordt via een 130 m diepe bron opgepompt en opgeslagen. Het water wordt terplekke onthard. Al het gebruikte water wordt opgevangen en met behulp van micro-organismen in de bioreactor gezuiverd en voor hergebruik geschikt gemaakt. Ook de lange wasstraat is volledig geautomatiseerd. Het voordeel hiervan is dat de doorlooptijd hoog is (maximaal 130 auto’s per uur), waardoor er geen wachtrijen ontstaan. De apparatuur is een combinatie van de nieuwste wastechniek uit Amerika gecombineerd met Nederlandse duurzaamheid.

 

Energiebesparing en opwekking

Ook is er veel aandacht voor energiebesparing. Bijna alle verlichting is met LED-lampen uitgerust met daglichtdimmers en dat leverde een energiebesparing op van 66%. Het dak van het bedrijf ligt helemaal vol met 381 zonnepanelen die een flink deel van het energieverbruik opvangen.

 

Medewerkers maken het verschil

Binnen het team van 15 medewerkers is ook ruimte voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Diverse medewerkers zijn ooit zo begonnen en inmiddels zeer gewaardeerde krachten geworden. Opleiding en begeleiding is standaard om de hoge kwaliteit die ze willen leveren te blijven waarborgen.

 

Interieur cleaning

Een relatief nieuwe service die iClean heeft ontwikkeld is interieurreiniging. Deze worden onder de programma’s als VIP Deluxe en VIP Express aan de consument aangeboden.

Uw auto wordt gewassen met het wasprogramma Platina, waarna uw interieur wordt schoongemaakt. Als finishing touch gaat de auto nog door de Poetsstraat. Uw auto wordt dan voorzien van een unieke wax die zorgt voor langdurige bescherming.

 

Vraag de pas aan

Op info@mkbdeventer.nl kunt u de MKB-kortingspas aanvragen.

 

 

I-Clean Carwash Deventer

www.icleandeventer.nl

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...