Het Notarieel

Adres

Bergweidedijk 12
7418 AA Deventer

Contact

dhr. J.W. Kroes
0570-619792

Over Het Notarieel

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Het Notarieel ontvangt prijs Gouden Zandloper

Voor het eerst in haar bestaan is Het Notarieel uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke en “pure” notariskantoor van Nederland. Door deze prestatie ontvangt het kantoor later dit jaar de prestigieuze Gouden Zandloper. De kracht zit in de persoonlijke benadering: “Het Notarieel is groot geworden door klein te blijven en groei is geen doel op zich”.

Het notariskantoor bestaat inmiddels bijna 14 jaar. Nadat vorig jaar het kantoor nog op een gedeelde eerste plaats stond in de top 30 van het Nederlandse Notariaat is door de recente toevoeging van een vestiging in Emmeloord Het Notarieel nu de grootste van ons land. Het Notarieel heeft inmiddels 6 vestigingen, in Zwolle, Deventer, Rijssen-Holten, Kampen, Meppel en Emmeloord. Hoewel groei in al die jaren geen doel op zich was telt het kantoor inmiddels 135 medewerkers.

Partner mr. Jan-Willem Kroes verklaart het succes van Het Notarieel door het leveren van goede service en kwaliteit bij zowel zakelijke- als particuliere notarisdiensten. “We zijn een laagdrempelig notariskantoor. Ondanks het feit dat we 6 vestigingen hebben, zijn we per vestiging niet enorm groot. Daarom blijven de klanten zich welkom voelen. Het Notarieel is een notariskantoor waar iedere klant zich thuis voelt; van de oude dame die een testament wil maken, tot de grote ondernemer die zijn vastgoedportefeuille wil uitbreiden.

De Deventer vestiging, waar 22 professionals werken, levert voor particulier en de zakelijke klant full Service dienstverlening van alles wat een notaris aan kennis en diensten levert.  Het team is grotendeels jong en fris: de gemiddelde leeftijd zit zo rond de dertig. Aangevuld met enkele ervaren krachten is het mooie mix van ervaring en jeugdig enthousiasme. Het Deventer team woont grotendeel in en rondom Deventer en velen zijn actief betrokken bij de Deventer samenleving. Het Notarieel is als sponsor actief bij veel verenigingen.

Het Deventer team gaat iedere dag met veel plezier naar zijn werk. “Als notaris kom je in contact met veel verschillende klanten op belangrijke momenten in hun leven. Dat kunnen leuke, maar ook heel vervelende gebeurtenissen zijn. Een eigen onderneming starten, trouwen, een huis kopen of wanneer iemand is overleden. Als Het Notarieel vinden we het fijn dat we een steentje mogen bijdragen aan de juridische kant van deze stappen”, zegt Jan-Willem Kroes.

Logo Notarieel

Bergweidedijk 12
7418 AA Deventer
info@hetnotarieel.nl
0570 – 619792

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...