Helden op Hakken

Adres

Bé van den Doolstraat 24
7425 RS Deventer

Contact

Chantal Kroese
623214264
chantal@heldenophakken.nl

Over Helden op Hakken

Sinds 2007 zelfstandig ondernemer met verschillende bedrijven. Sinds 2015 directeur/eigenaar van Helden Op Hakken.

Ik ben beschikbaar als Held Coach, Spreker en Trainer. Ooit droomde ik van een carrière als professioneel danseres maar heb hier door blessures van moeten afzien maar de passie is altijd gebleven. Door de dans heb ik eigenschappen en inzichten ontwikkeld die ik graag deel. Ik ondersteun professionals bij het ‘goed leren lopen op hakken’. Wanneer je hakken draagt sta je vaak recht(er) op en voel je je sterker. Een gevoel dat je helpt om je staande te houden. Maar hoe doe je dat dan in de dagelijkse praktijk met alle posities die daarbij horen? Daarbij kijk ik ook naar hoe het is gesteld met de vitaliteit van jou als professional. Immers, een vitaal persoon is sterker en beter in staat te leiden!

www.heldenophakken.nl

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

‘Ik zweer bij zuivere omega 3 visolie’

De één ziet vanzelf wel hoe hij of zij ouder wordt, de ander is fanatiek bezig om lichaam en geest gezond te houden. Tot de laatste categorie behoort Chantal Kroese. Chantal was altijd via haar passie dansen, bezig met haar gezondheid en is ook actief geweest in de wereld van natuurlijke cosmetica. Nu maakt ze, naast coachen van ondernemers, werk van gezondheid van binnenuit met behulp van een bijzondere zuivere visolie. Hierover adviseert zij en vervolgens begeleidt zij ook mensen die hiervoor kiezen. Dit doet zij in samenwerking met het Noorse bedrijf Eqology.

Actueel alternatief van vroegere levertraan

De lepel levertraan, veel mensen zijn er in het verleden groot mee geworden. Tegenwoordig kom je deze ouderwetse druppels olie niet meer tegen. De opvolger van levertraan, visolie, is daarentegen gestegen in populariteit. Visolie oftewel omega-3, is er in verschillende varianten en soorten te vinden.

Wat is visolie?
Visolie is een voedingssupplement dat essentiële omega-3 vetzuren bevat. Essentiële vetzuren zijn vetten die je lichaam zelf niet kan aanmaken, maar wel nodig heeft. Om genoeg omega-3 vetzuren binnen te krijgen, zou je minimaal 3 à 4 keer in de week vette vis moeten eten. Zoals bijvoorbeeld wilde zalm, haring, sardientjes of makreel. In de realiteit zijn er tegenwoordig maar weinig mensen die deze aanbevolen hoeveelheid vis daadwerkelijk binnenkrijgen. Om toch voldoende omega-3 vetzuren binnen te krijgen, zijn de omega 3 vetzuren van die vette vissen, een perfecte aanvulling op je dagelijkse voeding. Wetenschappers stellen dat de verhouding omega-3 ten opzichte van omega-6, 1:1 moet zijn. Omega-6 krijgen we (meer dan) voldoende binnen doordat ons eetpatroon in de afgelopen decennia veranderd is maar het binnenkrijgen van voldoende omega-3 voor een goede gezondheid, blijft in de meeste gevallen, ver achter. Hierdoor krijgen veel mensen te maken met laaggradige, chronische ontstekingen in het lichaam die weer kunnen leiden tot allerlei problemen met de gezondheid.

Voordelen

Een juiste balans in essentiële vetzuren kan voor een goede basisgezondheid van de lichaamscellen zorgen. Wanneer jouw lichaamscellen gezond(er) zijn kunnen voedingsstoffen er beter in, kunnen boodschappen tussen de cellen beter verstuurd worden én afvalstoffen de cellen beter verlaten. Je lichaam kan kortweg, goed en in vele gevallen, beter functioneren en dat kan je zien en voelen.

Omega-3 uit Noorse kabeljauw

Chantal ontdekte de goede werking van visolie maar zag tegelijk ook de verschillende kwaliteiten in het aanbod daarvan. Om het beste product daarbij te vinden kwam Chantal uit in Noorwegen met het bedrijf Eqology. Zij maken uit vers gevangen wilde kabeljauw uit de Arctische wateren, en hun kwalitatief hoogwaardige visolie draait mee in de wereldtop als het gaat om zuiverheid. Het is tegelijk ook nog eens een heel duurzaam product. In Noorwegen wordt de vis gevangen voor de consumptiemarkt en de biomassa die normaliter overboord werd gegooid, wordt gebruikt door Eqology om ook echt alle omega vetzuren van de vis, te gebruiken. Een heel nauwkeurig proces en door de zuiverheid van het product ruikt én smaakt de visolie ook niet naar vis, immers, verse vis stinkt niet!

Meten is weten

Om te weten hoe het is gesteld met de balans omega 3: omega 6 in het lichaam, wordt er gestart met een onafhankelijk en anoniem bloedonderzoek. Twee druppels bloed worden opgestuurd naar een onafhankelijk laboratorium in Oslo. Afhankelijk van deze uitslag volgt er een advies over de verdere inname van het omega-3 product. Na 5 maanden volgt een 2e bloedonderzoek zodat gekeken kan worden wat het product voor de balans in de essentiële vetzuren, heeft gedaan. Het gezonder voelen wordt dan ondersteund door de bevestiging in de bloedwaarden. Dit motiveert sterk om door te gaan.

Reageer

Ben je nieuwgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op met Chantal Kroese via tel.06-23214264, of per email: chantal@heldenophakken.nl | https://www.heldenophakken.nl/

 

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...