Hein van Langen Tweewielers

Adres

T.G. Gibsonstraat 7
7411 RN Deventer

Over Hein van Langen Tweewielers

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Hart van Deventer uitgereikt aan Hein van Langen Tweewielers

Op vrijdag 26 augustus jl. reikte wethouder Thomas Walder het Hart van Deventer uit aan Hein van  Langen van Hein van Langen Tweewielers. Het Hart van Deventer is een initiatief van MKB Deventer om bedrijven in Deventer met een bijzondere prestatie op gebied van personeelsmanagement / Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in het zonnetje te zetten. Hiermee geeft de vereniging, ondersteunt door de gemeente, een blijk van waardering in de vorm van een zichtbaar kunstwerk aan bijzondere bedrijven.

Want bijzonder is Hein van Langen Tweewielers

In de T.G. Gibsonstraat heeft Hein van Langen Tweewielers een winkel, fietsverhuur en werkplaats. In de werkplaats is plek voor, zoals dat heet mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Hein van Langen: “Dit toen we al jarenlang en dat bevalt ons goed. We lopen er niet mee te koop want ik vind dit gewoon een normaal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Je leest veel over personeelstekorten en in onze branche van fietsherstel speelt dit ook. Tegelijk staan er ondanks personeelstekorten nog steeds mensen aan de kant en dat is zonde. Er zit daar talent dat met een juiste aanpak tot mooie wasdom kunnen komen. Wij investeren hier graag in. Wij kijken bij kandidaten naar wat ze wel kunnen en ons team vangt de mensen goed op en leert ze het mooie vak van fietshersteller. We zien de mensen opbloeien en dat geeft ons weer een kick. Omgekeerd krijgen we er zeer loyale medewerkers voor terug”.

Voordeel doorgeven aan de klant

Met het werken met mensen met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt zoals Hein het liever noemt, geeft ook een loonkostenvoordeel. Hein geeft dit loonkostenvoordeel door aan de klant. Dit maakt dat de fietsreparties bij Hein van Langen Tweewielers vriendelijk geprijsd zijn. Hein: “we hebben veel klanten met een smalle portemonnee, die kunnen we zo goed helpen. Ik wil niet verdienen op een loonkostenvoordeel, ik geef dat graag door en krijg er tevreden en loyale klanten voor terug”.

Tweede zaak

De zaken gaan voorspoedig en dat heeft Hein aangezet om, iets verder op in de Nieuwstraat een tweede zaak te openen. Hier kun je prachtig bakfietsen en speciaal aangepaste fietsen voor mensen met een beperking ontdekken.

www.heinvanlangentweewielers.nl.

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...