Fysiotherapie De Vijfhoek

Adres

M.C. Escherweg 4C
7425 RJ Deventer

Contact

dhr. T.H. Ruitenbeek
0570-657453

Over Fysiotherapie De Vijfhoek

- een actieve en dynamische fysiotherapiepraktijk-
Hier vindt u een duidelijke visie op zorg, bewegen en kwaliteit. Met een team van 5 fysiotherapeuten en een officemanager staan wij graag voor u klaar.
Fysiotherapie de Vijfhoek stimuleert gezond gedrag en vitaliteit. Dat doen wij als fysiotherapeuten en in multidisciplinaire projecten.
Als 'Praktijk in beweging' willen wij u graag in beweging brengen en houden.
Wanneer u pijnklachten heeft of moeite met bewegen, kunt u bij de fysiotherapeut terecht.
Er is bijzondere aandacht voor vragen rond de ontwikkeling van uw kind.
Maar ook bij bv. spanningsklachten, ademhalingsproblemen of conditieverlies na medische behandeling kunt u bij ons terecht. Er wordt een afspraak gepland en na intake en onderzoek, worden samen met u de behandeldoelen vastgesteld.
Afhankelijk van uw klachten zal de fysiotherapeut u zelf behandelen, doorsturen naar een gespecialiseerde collega, of (terug)verwijzen naar huisarts of specialist. Soms is behandeling gelukkig niet nodig en zijn adviezen voldoende.
Fysiotherapie de Vijfhoek heeft meerdere specialisaties van fysiotherapie ‘in huis’. We hebben ook bijzondere aandacht voor mensen met lichamelijke klachten tijdens en na de behandeling van kanker.
Voor zwangere vrouwen en jonge moeders is er ZwangerFit, een moderne manier om rond de zwangerschap in beweging te blijven of dit weer op te pakken.

Bezoek eens de website:
www.fysiotherapiedevijfhoek.nl of bel: 0570-657 453

Ons adres: M.C.Escherweg 4C, 7425 RJ Deventer

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...