FJ Bedrijfsmakelaars

Adres

Piet Heinstraat 5
7204 JN Zutphen

Contact

Judith Geijsel
0575-848586

Over FJ Bedrijfsmakelaars

FJ Bedrijfsmakelaars is een actief regionaal kantoor met meer dan 20 jaar ervaring, gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed. Onze makelaars zijn werkzaam in de regio Deventer, Zutphen en Arnhem. Dit afgebakende gebied en de bekendheid hiermee stellen ons in staat om persoonlijke en doelgerichte aandacht aan onze opdrachtgevers te kunnen geven. Niet alleen door onze resultaatgerichte mentaliteit, maar vooral ook doordat de medewerkers van FJ Bedrijfsmakelaars woonachtig zijn in het werkgebied en sociaal sterk geworteld zijn in het lokale netwerk.
Onze werkwijze is een actieve waarbij vernieuwing, creativiteit en betrouwbaarheid de kernwaarden zijn die wij hanteren. Wij zijn actief op het gebied van verhuur en verkoop, aanhuur en aankoop. Ook kunt u bij ons terecht voor beleggingen, taxaties en beheer van vastgoed.
Wij komen graag tegemoet aan uw wensen. Vandaar dat u niet altijd voor het gehele proces bij ons hoeft te zijn, maar u ook de mogelijkheid heeft om een enkele dienst af te nemen zoals het voeren van de onderhandelingen, het houden van de oplevering of bijvoorbeeld het opstellen van een huurcontract

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...