Fitèl | Mens, werk en organisatie

Adres

Diepenveenseweg 22
8121 PN Olst

Contact

Alison Gooiker
0614814240
alison@fitel.nl

Website

www.fitel.nl

Over Fitèl | Mens, werk en organisatie

Voor advies en ondersteuning op het gebied van HRM. Sinds 2008 werkzaam in dit mooie vak, in diverse branches en zowel bij grote ondernemingen als het MKB. Daardoor ben ik breed inzetbaar, van operationeel tot strategisch niveau.
Speciale interesse heb ik voor vitaliteit en talentontwikkeling. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd ME-coach en ondersteun ik zowel individuen als teams met de ME.-scan. Dit is een unieke talentscan, waarmee natuurlijke talenten en aangeleerd gedrag inzichtelijk wordt gemaakt. En vooral ook waar de potentie zit om de energie optimaal in te zetten. Want door het gebruiken van je natuurlijke talenten kom je in FLOW, aangeleerd gedrag kan uiteindelijk teveel energie van je vergen, waardoor je uit balans raakt.
Om nog dieper te kunnen gaan – voor wie dat wenst – word ik opgeleid als Zakelijk Human Design Expert. Dit systeem geeft inzicht ieders unieke talenten & kernkwaliteiten en interacties met anderen. Voor o.a. persoonlijke ontwikkeling, authentiek ondernemen, loopbaankeuzes, meer (werk)geluk, houvast in hectische of onzekere tijden, inzicht in samenwerking, doel en zingeving in het leven, besluiten nemen en nog veel meer.
Vitaliteit loopt als een rode draad door alles wat ik doe en als een vanzelfsprekendheid neem ik dit mee in mijn werk en coaching.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...