Factor 12 BV

Adres

Bergpoorstraat 61
7411 CL deventer

Contact

Martijn Gillijns
0570-610377

Website

www.factor12.nl

Over Factor 12 BV

Branding- en ontwerpbureau Factor 12 is strategisch partner voor bedrijven die alles uit hun merk willen halen. Wij helpen merken de beste versie van zichzelf te laten zien, online en offline. Voordat we aan de slag gaan met je vraagstuk, doorgronden we je merkidentiteit. Daarna creëren we datgene wat jij nodig hebt om je merk ijzersterk neer te zetten. Denk aan een corporate identity (huisstijl), een website of complete (online en offline) campagne. En we adviseren je over de beste aanpak, bijvoorbeeld bij een rebranding van je bedrijf.

We zijn trots op onze samenwerking met organisaties uit de regio maar we werken ook voor nationale en internationale bedrijven. Onze klanten zijn actief binnen tal van sectoren, van onderwijs tot zorg, van horeca tot IT.

Je vindt Factor 12 in voormalig Pakhuis Ten Hove, aan de rand van de Deventer binnenstad. Ons team bestaat uit gedreven merkspecialisten: ontwerpers, art-directors en copywriters. Wil je een keertje met ons sparren over jouw merk? Je bent welkom in onze Broedkas, waar we samen met onze klanten de mooiste ideeën uitbroeden.

Factor 12. Alles voor je merk.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...