Dusseldorp Deventer BV

Adres

Lochemseweg 2C
7301 GE Deventer

Contact

Jeroen Kuiper
0575-498500
j.kuiper@dusseldorpbmw.nl

Over Dusseldorp Deventer BV

Net buiten de gemeente Deventer aan de N348 richting Gorssel zit ons mooie BMW autobedrijf Dusseldorp Deventer B.V. Hoewel we officieel in het dorp Epse gelegen zijn staan we binnen Dusseldorp Automotive bekend als de Deventer vestiging.
We helpen autoliefhebbers in een straal van ongeveer 30 kilometer rondom ons bedrijf aan een uniek rijplezier dat zo kenmerkend is aan BMW. Met 30 medewerkers, een eigen schade- en lease-afdeling met een vloot van minimaal 70 occasions en 25 nieuwe BMW’s zijn we een grote vestiging. Naast onze eigen fysieke voorraad kunnen we ook gebruik maken van de ruime voorraad van onze andere vestigingen.
Naast het verkopen en onderhouden van BMW’s en ook MINI’s organiseren we graag wat meer voor onze klanten. Zo organiseren we rondom nieuwe modellen acties en uitprobeer momenten. De laatste actie was een elektrisch rijden uitprobeerdag. Onze klanten waarderen dit soort extra en onverwachte activiteiten. Bij deze klanten zitten ook veel ondernemers uit Deventer. Wil je ook ontdekken waarom zij tevreden klant bij ons zijn? Kom een keertje langs in onze showroom en laat je verrassen.
www.dusseldorpbmw.nl.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Ik geef de pen door: Jeroen Kuiper van BMW Dusseldorp Deventer B.V.

Wat is je naam? Jeroen Kuiper Wat is de naam van je bedrijf? BMW Dusseldorp Deventer ...