GRAPHYTE Design & Editorial Services

Adres

Dalerveensestraat 15
7751 ZV Dalen

Contact

Koen Klompsma
0622739742
koenklompsma@gmail.com

Over GRAPHYTE Design & Editorial Services

Soms vereist het leven een sprong in het diepe. Die maakte ik begin van dit jaar. Na jaren als verpleegkundige te hebben gewerkt vond ik het tijd om mijn persoonlijke passie te volgen: creativiteit. Zonder opleiding, maar met laptop, grafische software, autodidactische skills en een onkraakbaar doorzettingsvermogen begon ik onder de naam GRAPHYTE als zelfstandig grafisch ontwerper en copywriter. Ik hou van het maken van uniek grafisch ontwerp, in zowel statisch als bewegend beeld. Daarnaast ben ik mij aan het verdiepen in software voor het maken van 3D-graphics en ben ik bezig met het integreren van op maat gemaakt geluid in mijn werk. Plus: met een achtergrond in de journalistiek ben ik ook in staat lekker leesbare en doeltreffende teksten te schrijven.

Mijn avontuur met GRAPHYTE is niet alleen een carrièreswitch, maar ook een ontdekkingsreis van zelfontwikkeling en groei. Ik zie elk project als kans om iets nieuws te leren en samen iets uitzonderlijks te creëren dat zowel visueel aantrekkelijk als inhoudelijk sterk is.

Als enthousiast lid van MKB Deventer bied ik graag mijn diensten aan om zo mijn netwerk binnen deze dynamische gemeenschap uit te breiden. Als kennismaking bied ik mijn medeleden een exclusieve aanbieden: een gratis digitale eerste versie van je (nieuwe) logo!

Bezoek graphyte.nl voor meer informatie over mij en mijn werk en neem contact met me op voor meer informatie over deze aanbieding.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...