Digitaled

Adres

J.W. Pienemanstraat 45
7424 DJ Deventer

Contact

Jeroen Tromp
06-10859389
jeroen@digitaled.nl

Over Digitaled

Je weet dat digitalisering belangrijk is, maar je weet niet zeker waar je moet beginnen of hoe het voor jouw organisatie kan werken. Digitalisering is nogal een breed onderwerp en het kan moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. Er zijn zoveel opties en het is gemakkelijk om je overweldigd te voelen.

Bij Digitaled helpen we bedrijven om wat ze doen, hoe ze het doen en waarmee ze het doen te digitaliseren met onze praktische en no-nonsense aanpak. We breken de digitalisering op in eenvoudige stappen om het overzichtelijk te houden. Hiermee helpen we jouw bedrijf meer uit hetzelfde te halen en versimpelen we werkzaamheden. Daarnaast dagen we je organisatie uit door kritische vragen te stellen, mee te denken en geven we vertrouwen om te veranderen. We maken een plan op maat dat past bij jouw organisatie en mensen. Hiermee kunnen we het meeste uit de digitalisering halen voor jouw bedrijf.

Digitaled helpt je ook om dit plan uit te voeren - van advies tot ondersteuning bij elke stap en op elk niveau. Wil je meer weten of vrijblijvend sparren? Bezoek dan onze website Digitaled.nl of bel ons op 06-10859389. Tot snel!

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...