Deventer Marketing / VVV Deventer

Adres

Brink 89
7411 BX Deventer

Contact

Mw. A. Jasper-Knol (Promotie & Marketing)
0570-745630

Over Deventer Marketing / VVV Deventer

Deventer Marketing positioneert en vermarkt de plek Deventer. Wij stimuleren en faciliteren initiatieven die bijdragen aan een onderscheidende, positionering en identiteit van Deventer als authentieke, eigenwijze, vernieuwende Hanzestad. Vanuit het Merk Deventer werken we mee aan de ontwikkeling van Deventer. Deventer Marketing zet zowel in op citymarketing als citybranding. Met het Merk Deventer willen we de beeldvorming en het imago van Deventer beïnvloeden (citybranding). Daarnaast zetten we met marketing in op het aantrekken van de doelgroepen bewoners, bezoekers, bedrijven en talent en het afstemmen van het aanbod op hun voorkeuren (citymarketing). Daarnaast zet de organisatie zich in voor het hele grondgebied van gemeente Deventer, zowel de stad als het buitengebied en de kernen. Juist de combinatie van de stad en het buitengebied is de kracht van Deventer.

Als we, middels het gebruik van het Merk Deventer, allemaal hetzelfde verhaal vertellen en uitdragen over Deventer, dan versterken we elkaars boodschap en ontstaat een krachtig en aantrekkelijk beeld van Deventer bij onze doelgroepen. Een sterk merk helpt bij die gezamenlijke boodschap en bij het benutten van de culturele en economische kansen, het laden van het economische profiel.

Onderdeel van Deventer Marketing is de VVV. Hier word je gastvrij ontvangen door onze medewerkers en helpen ze je bij de zoektocht naar fijne en ontspannen overnachtigsopties, heerlijke eet- en drinkadresjes, verrassende dagjes uit met de auto of een wandel-, of fietsroutes, de oudste bezienswaardigheden en de gezelligste attractries, Je kan er dus terecht voor allerlei vragen; over natuur tot cultuur en van historie tot hedendaags.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...