Clean Up Facilities

Adres

Arnsbergstraat 9A6
7418 EZ Deventer

Contact

Danny suk
619649163

Over Clean Up Facilities

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Clean Up Facilities zorgt voor frisse lucht en een helder uitzicht

Met uitzicht over de Deventer skyline en de wisser nog in zijn hand, kreeg glazenwasser Danny Suk een idee. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde schoonmaakbedrijven was het tijd om zijn stoute (én schone) schoenen aan te trekken. Talent en persoonlijke waarden werden gecombineerd: sinds 2018 is Clean Up Facilities feit.

Liefde voor het vak

De liefde voor het schoonmaakvak stroomt als reinigingsmiddel door de aderen van Danny en zijn team van dertien professionals. Het klinkt zo cliché: wanneer je iets doet dat je leuk vindt, voelt het niet als werk. Dan maakt het niet uit dat je voor dag en dauw opstaat. Dan trotseer je een regenbui, ijskoude temperaturen en tropische hitte. Zonder pardon klim je de ladder op en kijk je uit over Deventer en omstreken.

Familiegevoel

De kracht van Clean Up Facilities zit ‘m in talent en in het teamgevoel: de liefde voor en de kennis van schoonmaken, gecombineerd met een goed stel heren. Het plezier en enthousiasme straalt er vanaf en dat loont. Opdrachten worden snel en kundig geklaard, je hebt geen ‘vreemden’ over de vloer en de positieve vibe is voelbaar. De focus van Clean Up Facilities is glasbewassing, kleine uitstappen als reiniging van zonnepanelen met osmose water voor een beter rendement hoort er ook bij. Ook zijn recentelijk nieuwe dienstverleningen toegevoegd.

Ventilatiereiniging Nederland

Onder deze titel biedt Clean up Facilities reiniging aan van ventilatiesystemen in huis, kantoor of andere bedrijfsvestiging. Danny: “schoonmaak van ventilatiesystemen wordt vaak vergeten, terwijl dit heel belangrijk is. We zien vaak dat dit grote stofnesten zijn en dat heeft zijn weerslag op de luchtkwaliteit, met hoofdpijn, slaapproblemen, huidklachten en allergieën als gevolg. We inspecteren de leidingen vaak met een camera en bewoners schrikken dan vaak wat zij dan zien aan stofnesten. Dat adem je dus telkens in. Eén per jaar reiniging van de ventilatiesystemen voorkomt dit”. Omdat deze dienstverlening afwijkt van het glazenwassen is besloten dit onder een andere naam in de markt te zetten. Geholpen door een goede naam en online vindbaarheid is Ventilatiereiniging Nederland inmiddels een begrip en worden dagelijks door heel Nederland huizen en kantoren van frisse lucht voorzien.

Aircoreiniging Nederland

Deze dienstverlening zal in december starten. Leveranciers in installateurs van airco’s hebben het erg druk en dan schiet reiniging er vaak bij in. Geholpen door het feit dat ze installeren ook leuker vinden. Danny en zijn team springen in dit gat. Door de airco’s tijdig te reinigen wordt niet alleen gewerkt aan frisse en schone lucht, maar voorkomt uitval en voorkomt ook te hoge energielasten.

Ook toe aan frisse lucht en een helder uitzicht? Neem contact met ons op en we zetten het in gang! Via onze websites kan je een afspraak maken, we maken graag met je kennis!

Www.cleanupfacilities.nl

Www.ventilatiereinigingnederland.nl

Www.aircoreinigingnederland.nl

Www.schoorsteenvegernederland.nl

Nieuws en columns over dit lid

Ik geef de pen door: Danny Suk van Clean Up Facilities

Ik geef de pen door: Danny Suk van Clean Up Facilities

Wat is je naam? Danny Suk Wat is de naam van je bedrijf? Clean Up Facilities Waar woon ...