Chocolate Stories

Adres

Lange Bisschopstraat 59
7411 KJ Deventer

Contact

Marleen Kelderman
06-14985574
info@chocolatestories.nl

Over Chocolate Stories

Sinds juni heeft Chocolate Stories haar deuren geopend aan de Lange Bisschopstraat 59. De nieuwe winkel van Deventenaren Marleen Kelderman en Peter Zwaans, de chocoladebibliotheek, richt zich met eigen chocoladeproducten op de cadeaukoper en chocoladefan. Het concept draait om delen en om verhalen. Een verwijzing naar de boekentraditie van de stad.
Eigenaren Marleen Kelderman en Peter Zwaans wilden wat toevoegen aan de traditionele chocoladeverpakking, zodat het nóg leuker is om cadeau te doen. Daarom hebben ze boeken met chocolade gemaakt rond een thema van smaken. Ook vonden ze het belangrijk dat de verschillende smaken herkenbaar zijn, zodat je jouw favoriete smaak er gemakkelijk uit kunt kiezen: ‘Weet wat je eet’.” Aan het cadeau kun je een berichtje toevoegen op een boekenlegger. Daarmee deel je niet alleen de chocolade, maar ook een persoonlijke boodschap.
Daarnaast is er voor bedrijven uit Deventer een speciale ‘Groeten uit Deventer’ verpakking ontworpen. Een prachtig relatiegeschenk die ook nog eens te personaliseren is.
www.chocolatestories.nl

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...