Cestari Content & Communicatie

Adres

J. Sinthenstraat 50
7412 EE Deventer

Website

www.cestari.nl

Over Cestari Content & Communicatie

Ik ben Maaike Cestari (1971) en sinds 2001 in het marketing en communicatievak met een grote liefde voor contentmarketing. Ruim 15 jaar gewerkt bij Monuta op de afdeling Marketing en Communicatie en in januari 2016 richtte ik Cestari Content & Communicatie op.

Waarom? Om ZZP’ers, het MKB en organisaties te helpen met hun contentstrategie, -planning en -creatie, zodat ze zich onderscheiden en hun concurrentie laten stofhappen. Er is zoveel mogelijk; ik zie dat ondernemers van alles een beetje doen met gevolg veel frustratie én tegenvallende resultaten. Terwijl het zo leuk en succesvol kan zijn! Maar wel met een strategie, heldere stappen en met mij als regisseur.

Je kunt bij me terecht voor een traject van drie maanden waarmee ik je de fijne kneepjes van het contentmarketingvak leer. Met mijn Content Agency neem ik de uitvoering - samen met andere professionals - uit handen. Ook geef ik online en offline workshops over tekstschrijven, contentmarketing en hoe je LinkedIn slim inzet voor je organisatie.

Op www.cestari.nl lees je meer over mij. Benieuwd of ik de persoon ben die jouw onderneming kan helpen met content waarmee je de juiste klanten aantrekt? Plan gerust een afspraak met me in!

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Ik geef de pen door: Maaike Cestari van Cestari Content & Communicatie

Ik geef de pen door: Maaike Cestari van Cestari Content & Communicatie

Wat is je naam? Maaike Cestari Wat is de naam van je bedrijf? Cestari Content & ...