Centraal Zorg Bureau BV

Adres

Gotlandstraat 6
7418 AX Deventer

Over Centraal Zorg Bureau BV

Complexe zorg, dat doen we samen!

Even voorstellen…
Mijn naam is Soner Demirhan, en ik ben de trotse eigenaar van Centraal Zorg Bureau.
Mijn reis in de zorg begon als persoonlijk begeleider voor intensieve zorgvragers bij diverse instellingen. Tijdens de jaren heb ik mezelf mogen ontwikkelen binnen diverse zorginstellingen en mij mogen specialiseren in complexe vraagstukken binnen de zorginstellingen. Ik ben daarbij ook adviserende rollen gaan beoefenen.
Mijn passie in de zorg werd groter en ik wilde mijn kennis breed delen.
Hieruit is Centraal Zorg Bureau geboren met de visie eenvoudig maar krachtig: Ieder mens is van onschatbare waarde, en ieder individu verdient perspectief en de regie over zijn of haar eigen leven.

Centraal Zorg Bureau is geboren uit deze overtuiging. Wij bieden extra ondersteuning aan zorgteams en cliënten met beperkingen of psychische aandoeningen, inclusief probleemgedrag. Ik heb samen met mijn team vele crisis casussen mogen oppakken en na het stabiliseren mogen overdragen aan onze opdrachtgevers.
Centraal Zorg Bureau brengt dus zorginstellingen en zorgprofessionals samen met landelijke dekking. Wij bieden tevens GGZ vervoersdiensten en ambulante begeleiding.

Kortom, wij zijn een alles in 1 partner voor onze opdrachtgevers.
Is jouw zorginstelling dringend op zoek naar personeel, worstel je met complexe zorgvraagstukken of wil je deskundig advies?
Ik sta graag voor je klaar!

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...