Casa solutions

Adres

Oerdijk 186
7434 RC lettele

Contact

Twan Munster
info@casasolutions.nl

Over Casa solutions

Net buiten het dorp Lettele zit in een voormalige dorpsschool een bijzonder en veelzijdig IT-bedrijf: Casa Solutions. Ondernemers Kevin Daggenvoorde en Twan Munster kennen elkaar via “De Casa” een jeugdhonk in Lettele. De samenwerking is ontstaan uit het doen van vrijwilligerswerk in en voor het mooie dorp Lettele. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een serieus IT-bedrijf.
Van vele markten thuis
Beide ondernemers vullen elkaar qua kennis en kunde goed aan. Kevin heeft zijn passie voor techniek meegekregen van zijn vader. Hij tekent en ontwerpt graag in 3D en tovert met behulp van verschillende 3D-printers de ontwerpen in concrete producten en/of machine-onderdelen.
Twan houdt van IT en dan specifiek de nieuwste toepassingen. Naast webdesign en -onderhoud, hardware ligt zijn hart bij App-development. Hierbij worden technieken als Augmented Reality (AR) artificiële intelligentie (AI) en animaties ingezet.
Samen voorsprong creëren voor je klanten
De verschillende diensten en producten van Casa Solutions zijn zeer bekende bij de ondernemers in Lettele. Zo heeft Auto Elektro Salland nu honderden Duitse klanten via de door Casa gebouwde Duitse website, is de app De Heks van Lettele honderden keren gedownload en heeft horecazaak Bras-Koer een nieuwe website met online reserveermogelijkheid.
Wij houden ervan als het moeilijk wordt
Ook buiten Lettele valt het succes van Casa op. Een groot project dat onlangs is opgeleverd is de app in zes talen over de Kinderopvangtoeslagen. Twan: “we hebben de ambtelijke taal omgezet in een taal en ook structuur opdat een gemiddelde burger dit ook makkelijk kan volgen en met onze app de zaken makkelijk zelf kan regelen. De app bevat meer dan 250 pagina’s en screenshot hoe e.e.a. simpel en makkelijk te regelen is. Het was best een klus waar we zijn samen met onze opdrachtgever erg tevreden met het resultaat. Wij houden van technische ingewikkelde zaken en proberen dit vervolgens in simpele oplossingen te vertalen.
Strategisch voordeel bereiken met IT
Ben je benieuwd wat de nieuwste IT-technieken voor jou bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We laten zien wat er allemaal kan en hoe je als bedrijf daar je voordeel mee kan doen.
www.casa-solutions.nl

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...