Caretowork

Adres

Keulenstraat 10E
7418 ET Deventer

Contact

Brigitte Lieftink
0570-220749

Over Caretowork

Caretowork is hét Adviesbureau voor Arbeid en Gezondheid, gevestigd aan de Keulenstraat 10 te Deventer.
Vanaf 2007 maken wij het verschil in de Arbo wereld door persoonlijke aandacht voor zowel, werkgever als werknemer, een vast contactpersoon en korte lijnen. Dit doen we vanuit de visie dat je zoveel meer bent dan je gezondheid. Het is ook het vermogen om je aan te passen en eigen regie te voeren bij sociale, fysieke en emotionele uitdagingen. We leggen het accent dan niet op ziekte maar op mensen zelf.
De Bedrijfsadviseurs Arbeid en Gezondheid van Caretowork, die het eerste aanspreekpunt zijn voor uw organisatie, hebben een medische achtergrond (HBO verpleegkundige of HBO doktersassistent/POH) en zijn indien van toepassing BIG geregistreerd en kennen een geheimhoudingsplicht. Onze adviseurs zijn mensgericht met een zakelijke kijk. De Bedrijfsarts wordt incidenteel ingezet voor een medische beoordeling of wanneer wetgeving hierom vraagt.
Caretowork heeft een MKB team. Dit team bestaat uit een Bedrijfsadviseur MKB voor al uw vragen t.a.v. HR, Verzuim, Wet en regelgeving, UWV, Risico-inventarisatie en Evaluatie (RI&E), Preventief Medisch Onderzoek (PMO), Vertrouwenspersoon, systeemvragen of preventieve inzet én de Bedrijfsadviseur Arbeid en Gezondheid. Zij is er voor al uw inhoudelijk vragen en de begeleiding van (zieke) medewerkers.
Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze website; www.caretowork.nl

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...