Bras-Koer

Adres

Bathmenseweg 18
7434 PV Lettele

Contact

Michael Spikker
info@bras-koer.nl

Over Bras-Koer

In het midden van het door bos omgeven dorp Lettele vind je restaurant Bras-Koer! Op de plek waar voorheen familiebedrijf De Koerkamp was gevestigd vind je nu het sfeervolle restaurant Bras-Koer. Michael Spikker & Elsemiek Nijboer en hun team hebben het restaurant einde 2022 overgenomen en restaurant in een nieuw jasje gestoken.
De gezellige sfeer en keuken met gebruik van vele streekproducten is gebleven. Op de menukaart zijn zowel klassieke bistrogerechten met een eigen twist vermeld als ook nieuwe gerechten. Annex aan het restaurant zit een groot buitenterras waar gasten kunnen genieten van de zon en het uitzicht.
Een aparte feestzaal voor kleine (30) en grote groepen(400) ontbreekt niet. Bras-Koer programmeert hier ook eigen activiteiten. Uiteraard worden de zalen ook gebruikt voor familiebijeenkomsten en zakelijke bijeenkomsten. Er zijn uitgebreide vergaderarrangementen beschikbaar. Kijk hiervoor ook eens op onze website.
www.bras-koer.nl

Bras-Koer biedt de leden van MKB Deventer een kennismakingskorting aan op de vergaderarrangementen 10% op een 8 en 12 uurs arrangement. O.v.v. MKB DEVENTER
Vergaderen midden in Salland, maar vijf kilometer van Deventer en parkeren voor de deur.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...