Best-Fix B.V.

Adres

Visbystraat 25
7418 BE Deventer

Contact

Elyse de Waard
0570-768737

Over Best-Fix B.V.

BestFix is een familiebedrijf dat dat zich richt op de professionals in de bouw.

Het bedrijf heeft 2 poten.
BestFix Tackershop levert bevestigingsapparatuur en bevestigingsmiddelen. Met ruim 40 jaar ervaring in huis, helpen we graag bij het vinden van de juiste tacker en bijbehorende nieten, afwerknagels, rol- en stripnagels en nog veel meer. Ook voor dozensluitapparatuur, kabeltackers, ringkrammen of kunststof nieten bent u bij ons aan het goede adres. Meeste kan uit voorraad geleverd worden
BestFix Schuifdeursystemen is exclusief importeur van 2 vooraanstaande merken schuifdeursystemen. Het Italiaanse merk Ermetika produceert al sinds 1987 inbouw-schuifdeursystemen en kozijnloze (“Swing" deursystemen. Het Spaanse merk KLEIN Europe is al ruim 85 jaar gespecialiseerd in railsystemen voor houten en glazen schuifdeuren en zelfs hele schuifwanden.
Schuifdeuren zijn de deuren van de toekomst; ze leveren veel ruimtebesparing op en dragen bij aan levensloopbestendig wonen en werken. Onze schuifdeursystemen passen ook bij het concept 'Duurzaam Bouwen'. Ze worden allemaal in Europa geproduceerd, zijn eenvoudig te plaatsen en zijn onderhouds- en gebruiksvriendelijk.

In ons magazijn aan de Visbystraat te Deventer, houden wij een ruime voorraad van de meest voorkomende maten schuifdeursystemen. Is iets niet op voorraad dan kan het snel nageleverd worden doordat we nauwe banden met de fabrieken hebben.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...