BENT executive coaching

Adres

Looermark 50
7437 SK Bathmen

Contact

Wendy Bent
06-22143775
welkom@wendybent.nl

Over BENT executive coaching

Wil je iets aan persoonlijke ontwikkeling doen? Je merkt dat je in je werk tegen zaken aanloopt die je graag anders zou willen, maar het lukt je maar niet om dit te realiseren. Wellicht is het dan tijd voor coaching.

Wie ben ik?
Het dynamische ‘spel’ tussen mensen, verschillende belangen (mens en organisatie) en uitdagende momenten die om een beslissing vragen, zijn een speelveld waar ik me bij thuis voel. Als executive coach kijk ik naar de mens en de organisatie. En naar onderwerpen als ondernemerschap, persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling. Hierbij komt mijn achtergrond als accountant me goed van pas.
Beweging is voor mij de oplossing in vastzittende situaties. Stilstaan zorgt ervoor dat je blikveld niet verandert, waardoor verandering lastig is. Beweging biedt een nieuw blikveld en oplossingen. Zo is je lichaam een belangrijke informatiebron. Welke beweging laat je lichaam zien en waar zit je lichaam vast? Hiervoor haal ik o.a. inspiratie uit mijn ervaring met Aikido (Japanse vechtkunst) om beweging te krijgen in conflicten.
In 2018 heb ik mijn Mastertitel Executive Coaching (MSc) behaald bij Ashridge / Hult International Business School in Engeland.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...