Altios BV

Adres

Laan van Universum 14
7324 BM Apeldoorn

Contact

Gerard Mulder
0570-627077

Website

www.altios.nl

Over Altios BV

Iedereen in de wolken bij Altios
Bij Altios Cloud Experts wordt ervoor gezorgd dat iedereen in de wolken is. Er wordt gestreefd naar maximale tevredenheid bij de relaties (zo noemen zij klanten en leveranciers) en medewerkers van Altios. Dit lukt goed! Sinds de oprichting in 2015 telt Altios inmiddels 42 medewerkers en ambassadeurs en elke maand wordt een nieuwe medewerker welkom geheten. Door de groei heeft Altios vorig jaar een groter nieuw pand betrokken in Apeldoorn. Dit is van alle gemakken voorzien en berekend op verdere groei in de toekomst.
We houden van persoonlijk contact
We spreken met oprichter en directeur Gerard Mulder en vragen naar het geheim achter de groei. “We houden van persoonlijk contact. Nu roepen dat wel meer bedrijven, maar in de ICT is dat nog niet zo gangbaar. We werken met branche specifieke teams en deze teams zijn ook maar maximaal zeven personen groot. Zodra het meer dan zeven wordt, splitsen we dit op. Zo hebben we veel knowhow ook nog eens persoonlijk gemaakt. Onze relaties houden daarvan”, aldus Gerard.
Geen tickets en strippenkaarten: maar vaste prijs en onbeperkte service
Waar klanten ook van houden is grip op je ICT-kosten. Bij Altios wordt niet gewerkt met tickets, strippenkaarten of uurtje factuurtje. Nee, voor een vaste prijs per medewerker wordt alle ICT (hardware & software) en telefonie (vast en mobiel) geregeld. Support is 24/7 onbeperkt beschikbaar. Bedrijven houden van grip op hun kosten en dit wordt zo geleverd.
Digitaal onboarden van nieuwe medewerkers van relaties
Graag zet Altios daarbij een extra stap. Een relatief nieuwe dienst is het digitaal onboarden van nieuwe medewerkers van relaties aan Altios. Niks is zo vervelend als dat de nieuwe medewerker op de eerste werkdag start en de laptop, programmatuur, emailadres en mobiele telefoon niet of half geregeld is. Om dat te voorkomen starten de nieuwe medewerkers bij Altios. Daar ontvangen zij de laptop en mobiele telefoon waarbij alles is ingeregeld en gesynchroniseerd, met een korte uitleg erbij. Perfecter kun je niet starten
We doen graag wat extra’s omdat we dat leuk vinden
Altios doet wat extra’s dan wat normaliter verwacht wordt. In het nieuwe pand heeft elk team zijn eigen ruimte. En een eigen café voor ontvangst van relaties en de vrijdagmiddagborrel ontbreekt niet. Met regelmaat worden teamuitjes georganiseerd om de onderlinge band van het jonge team (gemiddelde leeftijd 28 jaar) te verstevigen. Het hoge teamgevoel voelen de relaties. Een motto bij Altios is dat deadlines altijd worden gehaald. Hebben relaties soms spoedklussen dan is er de flexibiliteit en bereidheid om extra stappen te zetten.
Relatiedagen met partners erbij
Het wat extra’s doen geldt niet alleen voor personeel, maar zeker ook voor de relaties. Met regelmaat van de klok organiseert Altios relatiedagen. Dit kan een muziekoptreden zijn of karten op de mooiste baan van Nederland. Het is altijd spraakmakend. Gerard: “we overtreffen graag verwachtingen, gewoon omdat we dat leuk vinden. Naar personeel toe en ook naar relaties toe. Zo organiseren we de relatiedagen altijd met partners en hun echtgenoten en dat doet bijna niemand en wij wel omdat dat leuk is”.
www.altios.nl

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...