ALtijd bemiddelt

Adres

Schonenvaardersstraat 9 9
7418 CC Deventer

Contact

Annick Lieuwen
0629578566
info@altijdbemiddelt.nl

Over ALtijd bemiddelt

ALtijd bemiddelt is specialist in de werving en selectie van directie en management assistenten in Deventer en omgeving. Zowel voor vaste banen als voor interim opdrachten die vervuld worden door zzp’ers. Uit onderzoek blijkt dat werving en selectie uitbesteden goedkoper is dan zelf werven. Het is ook een vak op zich; een procedure die u en uw bedrijf vaak veel tijd en energie kost. Daarom neemt ALtijd bemiddelt u het gehele traject uit handen en selecteert voor u de beste management ondersteuner. Die éne die voor u het verschil gaat maken. Die het beste bij u en uw organisatie past, die zich onderscheidt van alle anderen.

Uw sparringpartner bij ALtijd bemiddelt is Annick Lieuwen. Ik ben een echte netwerker, verbinder en een vakkundige adviseur met een groot netwerk in Deventer, mede doordat ik in 2015 de Deventer Kring van Directiesecretaresses (nu Assistants) opgericht heb. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, openheid, vakkundigheid, zorgvuldigheid en snel schakelen. Dit levert een hoge succesratio op. Naast bemiddeling geeft ik ook advies over de inrichting van secretariaten en trainingen om secretariaten naar een hoger niveau te tillen. Het coachen van assistants on the job is ook een onderdeel van mijn dienstverlening.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

ALtijd Bemiddelt

De initialen van Annick Lieuwen komen terug in het logo van haar eigen bedrijf ALtijd bemiddelt. Annick is geboren en getogen in Deventer en is na een (sub)topsportcarrière (schaatsen, o.a. 2e plek NK Jeugd) bij diverse bedrijven aan de slag gegaan o.a. als directie assistent. Na 30 jaar besloot Annick om haar expertise te gaan inzetten als zelfstandig ondernemer en werd ALtijd Bemiddelt opgericht. Hiermee richt zij zich specifiek op de werving en selectie van management assistenten bij bedrijven in de regio voor vaste banen en interim opdrachten.

In de korte tijd van haar bestaan heeft Annick al veel management assistenten bij mooie bedrijven in de regio mogen plaatsen (zie referentielijst). We vragen Annick naar de reden waarom opdrachtgevers haar inhuren. Annick: “Ik denk dat het een combinatie is van een aantal zaken. Ik heb de functie bij veel bedrijven zelf bekleed en dat geeft een voorsprong ten opzichte van veel andere bureaus die deze praktijkervaring missen. Ook speelt mee dat ik een groot lokaal en regionaal netwerk heb bij zowel de bedrijven als bij de management assistenten”.

Het netwerk in Deventer is groot mede doordat Annick in 2015 de Deventer Kring van Directiesecretaresses (nu Assistants) opgericht heeft. Dit netwerk bestaat nog steeds en Annick heeft met de meeste van de management assistenten nog steeds actief contact.

Persoonlijke aanpak

Een ander onderscheidend vermogen is de persoonlijke aanpak. Annick: “Ik schrijf al mijn kandidaten in door middel van een persoonlijk intakegesprek. Ook ga ik altijd bij mijn opdrachtgevers op bezoek om persoonlijk kennis te maken en de sfeer in het bedrijf te proeven. Bij een 1-op-1 werkrelatie verneem ik graag van de directeur of manager zelf wat hij of zij nou echt belangrijk vindt in de samenwerking met een assistent. Alleen met persoonlijke aandacht maak je in mijn beleving de juiste match. Daarbij kijk ik meer naar de karakterrol dan sec naar de functionele rol. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, openheid, oprechte aandacht, eerlijke communicatie, vakkundigheid en snel schakelen. De combinatie hiervan levert een hoge succesratio op. Bijna alle geplaatste kandidaten werken nog steeds bij mijn klanten.”

De meeste management assistenten van ALtijd bemiddelt zijn aan het werk en niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Zij schrijven zich in om een baan te vinden die hen een meerwaarde biedt ten opzichte van hun huidige baan. Dat kan een volgende stap in hun carrière zijn, een totaal andere organisatie, meer uitdaging in een functie, betere arbeidsvoorwaarden, meer of minder uren, dichterbij huis werken etc.

Een succesvolle match tussen ondernemer/manager en assistent manager is goud waard voor elke organisatie. Schakel daarom een  specialist als ALtijd bemiddelt in, die de lokale markt uitstekend kent en voorkom teleurstelling door te ‘doehetzelfen’, dit is zowel op korte en zeker op langere termijn veel goedkoper.

 

ALtijd bemiddelt

Veldhommel 61

7423 HR Deventer

T 06 29 57 85 66

E info@altijdbemiddelt.nl

W www.altijdbemiddelt.nl

 

Referentielijst:

Saxion, Westfalen Medical, 2Xplain, Dimence Groep, Mindfit, Gemeente Deventer, Smalbraak Notarissen, Voetcomfort, SafanDarley Group, Unikon, AbbVie Logistics, De Dierenbescherming, Team Sunweb, DC Vastgoed, Mulder Installatietechniek, CompLions GRC, Circulus-Berkel, Rentree, Huisartsenorganisatie HOOG, CleantechRegio, Museum MORE en Zinzia Zorggroep.

Nieuws en columns over dit lid

Ik geef de pen door: Annick Lieuwen van ALtijd bemiddelt specialist in werving & selectie van office professionals voor zowel vaste banen als interim opdrachten

Ik geef de pen door: Annick Lieuwen van ALtijd bemiddelt specialist in werving & selectie van office professionals voor zowel vaste banen als interim opdrachten

Wat is je naam? Annick Lieuwen Wat is de naam van je bedrijf? ALtijd bemiddelt specialist ...