Agriprogress

Adres

Nieuwe Rij 11
7413 ZX Deventer

Contact

dhr. P. Helfferich
06-53782889
info@agriprogress.com

Over Agriprogress

Agriprogress (opgericht in 2006) is een consultancy en projecten bedrijf met vestigingen in Deventer en Boekarest. Agriprogress bestaat uit een netwerk van senior specialisten gericht op het versterken van uw bedrijf of organisatie door duurzame innovatie en/of internationalisering. Agriprogress realiseert dit in m.n. de agri- en food sector d.m.v. strategisch management advies, projectontwikkeling, interim management, studiereizen, handelsbemiddeling en training.

We doen projecten wereldwijd (zie onze referentie lijst op website). Naast Nederland ligt op dit moment het zwaarte punt in Oost Europa, dan m.n. Roemenië.

Door onze inzet willen we voor u en uw bedrijf nieuwe perspectieven creëren binnen en buiten uw bedrijf/organisatie. U kunt ons inschakelen voor de ontwikkeling van nieuwe markten, diensten en business modellen. Dit varieert van het ontwikkelen van een strategisch plan, organiseren en doen van beursdeelname, het zoeken en begeleiden van een distributeur, etc. maatwerk dus. We helpen u ook bij het verwerven van activa/leveranciers (outsourcen, grond, bedrijven, personeel) in Roemenië.

In Nederland zetten we in toenemende mate gezien de onrust op de ontwikkeling van nieuwe duurzame ketenconcepten, resultaatverbetering en internationalisering bv. in samenwerking met provincies en gemeentes.

We hebben goede ingangen en ervaring met het verwerven van overheidssupport bij vernieuwingsprojecten (RVO, provincies).

Onze klanten zijn op dit moment m.n. investeerders, techniek leveranciers, boeren/tuinders, banken, kennis instellingen, overheidsorganisaties (b.v. ambassades, provincies) en de verwerkers.

Voor meer info en referenties: www.agriprogress.com.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...