Datum: 02-11-2023
Tijd: 16:00 - 17:30
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
Algemene events | kennisbijeenkomsten / workshops

Staan vacatures bij jullie al langdurig open? Voelt het alsof jullie al alles hebben geprobeerd zonder de juiste match te vinden?

Algemeen Directeur Heko: “Dankzij Primatch HR Groep konden wij in korte periode een Senior Planmaker (combinatiefunctie van Bouwkundig Projectleider en Calculator) aannemen, terwijl deze vacature daarvoor al anderhalf open stond”.

Heko, een mkb bedrijf in bouw en vastgoedonderhoud, ervaarde wat het geheim is achter succesvolle werving. Een hint? Het draait allemaal om écht begrijpen waar je doelgroep zich bevindt en wat ze aanspreekt. Bij Heko doken we daarom in de diepte:

  • Waarom kozen medewerkers Heko?
  • Via welke kanalen vonden sollicitanten Heko?
  • Welke fouten werden gemaakt in de keuze voor vacaturesites en de manier van profilering?

Het antwoord was verbluffend eenvoudig: het gaat om het toevoegen van het unieke verhaal van het bedrijf en de aansluiting vinden bij het gedrag van de doelgroep. De analyse liet zien welke kanalen succesvol waren en wat kandidaten op emotioneel niveau aanspreekt in het bedrijf.

Met de deskundige hulp van Primatch HR Groep, is de aanpak omgegooid en werden meer geschikte kandidaten bereikt. Het resultaat? Vacatures die al lang onbeantwoord bleven, werden in korte tijd ingevuld!

Wil jij weten hoe jullie vacatures succesvol kunnen worden ingevuld? Meld je aan voor de workshop ‘Succesvol medewerkers werven in een krappe arbeidsmarkt’ bij MKB Deventer op donderdag 2 november van 16.00 tot 17.30 uur! Daarna wordt ook de gelegenheid gegeven om te netwerken.

Deze workshop word je aangeboden door Primatch HR Group en MKB Deventer.

Aanmelden:

Aanmelden Evenement

 

 

 

 

 

 

Aanmelden thema avond veiligheid 2023 – Kvo Deventer