Datum: 09-06-2023
Tijd: 10:00 - 12:00
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
ZP bijeenkomsten

Open Coffee

Het is weer tijd voor een gezellige Open Coffee bijeenkomst georganiseerd door ZP Deventer, en we willen jou graag uitnodigen! Kom op 9 juni naar de gasfabriek in Deventer van 10.00 tot 12.00 uur.

Deze keer hebben we geen specifiek thema of spreker, maar het wordt puur een informele netwerkbijeenkomst. Het draait helemaal om het ontmoeten van andere ondernemers, professionals en geïnteresseerden, het uitwisselen van ideeën en het ontdekken van potentiële samenwerkingen.

Goed nieuws: deze Open Coffee wordt jou aangeboden door ZP Deventer! We vinden het belangrijk om ondernemers en professionals te ondersteunen in onze gemeenschap, en daarom bieden we dit platform aan om ervaringen te delen, nieuwe zakelijke kansen te verkennen en de lokale bedrijfscultuur te versterken.

Of je nu al lid bent van ZP Deventer of niet, je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze informele bijeenkomst.

Hier zijn de details:

Datum: 9 juni 2023

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Locatie: Zutphenseweg 6, Deventer

 

Toegankelijk voor: ZP Deventer-leden en niet-leden

 

Dus pak je visitekaartjes en kom langs voor een ochtend vol waardevolle gesprekken en nieuwe mogelijkheden. Dit is dé kans om je netwerk uit te breiden en interessante mensen te ontmoeten. We kijken er echt naar uit om je te verwelkomen op onze Open Coffee!

Wil je meedoen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@zpdeventer.nl.

Zorg ervoor dat je op tijd bent, want vol is vol!.