Datum: 14-04-2023
Tijd: 10:00 - 12:00
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
ZP bijeenkomsten

Iedere 2e vrijdag van de maand wordt er een open coffee georganiseerd voor alle ZZP’ers in Deventer op de gasfabriek aan de Zutphensesweg 6 in Deventer van 10.00 – 12.00 uur.

Elke bijeenkomst heeft een ander thema die je inzichten geeft en je kennis op het gebied van ondernemerschap vergroot.

Op 14 april is het thema: “Inzicht in je eigen onbewuste patronen”!

In ons dagelijks handelen speelt ons onderbewuste een zeer grote rol. Ook in de manier waarop jij met jouw bedrijf bezig bent. Tijdens deze interactieve presentatie krijg je inzicht in welke onderbewuste patronen jou helpen en soms ook belemmeren.

Naast het verkrijgen van inzicht in je eigen patronen, zullen we je ook voorzien van een praktisch instrument om de inspiratie voor de volgende stap in je onderneming helder te krijgen.

Kortom, tijdens deze open coffee krijg je de unieke kans om jezelf beter te leren kennen en om een praktisch instrument te verkrijgen om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen. Mis deze kans niet en schrijf je vandaag nog in voor onze de open coffee van 14 april via: info@zpdeventer.nl

Wil jij zelf een keer een spreken voor deze groep met een interessant en leerzaam thema? Mail ons dan en wie weet sta jij de volgende keer voor de groep. Mail naar info@zpdeventer.nl