Datum: 13-10-2023
Tijd: 09:45 - 13:00
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
ZP bijeenkomsten

Op 13 oktober staat er een bijzonder event op de agenda dat je niet wilt missen! ZP Deventer opent haar deuren voor ZP Raalte en ZP Twello tijdens een bruisende Open Coffee.

Ontmoet ZZP’ers uit onze naburige gemeenten, Raalte en Twello, en vergroot je netwerk exponentieel. Connecties smeden met ondernemers buiten je directe omgeving opent deuren naar nieuwe mogelijkheden, frisse perspectieven en kansen die je anders misschien zou missen.

We hebben een gaaf programma voor je klaarstaan!

9:45 – Inloop: Begin de dag met een lekkere kop koffie of thee met wat lekkers, een warm welkom en maak vast kennis met gelijkgestemde ondernemers uit Deventer, Raalte en Twello.

10:00 – Inspirerende Aftrap: Laat je inspireren door de welkomstwoorden van de vertegenwoordigers van de 3 zp netwerken: Marian Ellenbroek van ZP Raalte, Marco Rooks van ZP Twello en Hans Lenderink van ZP Deventer. Een geweldige start die de toon zet voor een dag vol waardevolle connecties.

10:15 – Meer groei en vrijheid door structuur Tijdens de korte inspiratiesessie door Dagmar Ijssel de Schepper duik je in de kern van jouw unieke ondernemersrol. Leer effectiever prioriteren en beheer je tijd en middelen in een kort tijdsbestek. Of je nu aan het begin van je ondernemersreis staat of al jarenlang ervaring hebt, Dagmar Ijssel de Schepper deelt praktische inzichten om uit de dagelijkse sleur te stappen, je werk te structureren en nieuwe energie te vinden voor bijvoorbeeld bedrijfsgroei.

11:00 – Verkenningstocht langs Ondernemersparels: Voor we beginnen met de rondleiding starten we met de introductie het kletsbakje een initiatief van ZP Raalte waarmee we elkaar goed leren kennen. Laat je vervolgens inspireren door een exclusieve rondleiding over het gasfabriek terrein en ontmoet enkele van de meest diverse en inspirerende ondernemers die hier gevestigd zijn. Ontdek hun verhalen, deel ervaringen en leg de basis voor waardevolle samenwerkingen.

12:00 – 12:30 – Uitloop: Er is mogelijkheid om nog even na te praten of te netwerken. Laat de inspiratie van de dag doorwerken en laat je zakelijke relaties groeien.

Dit is dé gelegenheid om jouw ondernemerskringen uit te breiden, ideeën uit te wisselen en te leren van anderen die dezelfde passie delen. Vergeet niet, succesvol ondernemerschap gedijt bij het bouwen van sterke connecties.

Reserveer 13 oktober in je agenda. Samen maken we van “Deventer meets Raalte en Twello” een dag vol kansen, inspiratie en groei. We zien je daar!

Meld je aan via info@zpdeventer.nl