Datum: 08-09-2023
Tijd: 16:00 - 17:30
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
MKB Trade Office / export

, Azië, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika gezamenlijk naar Nederland toe.

Op vrijdag 8 september kunt u laagdrempelig met de Nederlandse handelsvertegenwoordigers uit Thailand, Mexico, Chili, Maleisië, Kenia, Verenigde Arabische Emiraten en Panana, België & Luxemburg ontmoeten en spreken. Eén keer jaar komen deze Nederlanders van overzeese posten in Europa

Informeel sparren over uw kansen overzee met lokale specialisten

Bijzonder is dat we deze mensen op 8 september van 16.00 tot 17.30 uur in Deventer hebben voor een meet & greet met ondernemers uit de regio en daar buiten. In een informele setting, onder het genot van een hapje een drankje kunt u kennismaken met deze 8 vertegenwoordigers en alvast sparren over uw kansen in het desbetreffende land.

 

In korte tijd vele contacten leggen

Een perfecte manier om in heel korte tijd alvast eerste lijnen te leggen voor een extra boost van uw export. De handelsvertegenwoordigers zijn in hun vestigingslanden dagelijks actief om Nederlandse bedrijven aan export daar te helpen. Zij  staan op 8 september voor uw klaar. Uiteraard zijn er tegelijk ook mogelijkheden om met collega exportondernemers te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Zorg dat u erbij bent!

Neem flink wat visitekaartjes mee en kom op 8 september naar Deventer. Via deze link  https://mkbtradeoffice.nl/event/9897/ of mail naar info@mkbtradeoffice.nl kunt u zich aanmelden voor dit event. Dit wil je niet missen!