Datum: 13-04-2023
Tijd: 16:00 - 18:00
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
kennisbijeenkomsten / workshops

“Doe zoveel mogelijk loonuitkering netto en graag onbelast” is wat wij vaak horen van zowel de werknemer als de werkgever. Een begrijpelijke gedachte in deze tijd van hoge inflatie. Maar ook voor deze dure tijd wil iedereen graag veel overhouden van het afgesproken brutoloon. En de werkgevers willen graag lage werkgeverslasten. Er is dus sprake van win-win. Daarnaast heeft de overheid steeds meer belastingopbrengst nodig. En bij de loonheffingen is het makkelijk binnenhalen voor hen. We gaan daarom met de deelnemers kijken naar de mogelijkheden. We behandelen op hoofdlijnen de fiscale voordelen voor werkgevers en werknemers. Hoe ziet een loonstrook er uit? En wat mag wel en wat mag niet? En wat betekent de zogenaamde “Werkkostenregeling” daarbij?
Ook behandelen we de nadelen in de netto-sfeer verlonen. Vooral de werknemer kan bij ziekte daar wel eens spijt van krijgen. Ook heeft het invloed op de pensioengrondslag.
Hebt u wel eens gehoord van “cafetariastelsel”? Wilt u ook graag handvaten om uw personeel te behouden of beter te werven met goede secundaire arbeidsvoorwaarden dan is deze kennissessie voor u een aanrader om te volgen.
Graag ontmoeten wij u op 13 april a.s.

Aanmelden Evenement