Datum: 24-01-2023
Tijd: 16:00 - 18:00
Locatie: Hunneperkade Deventer
Algemene events

Informatiebijeenkomst Bedrijfshuisvesting op Roto Deventer

30.000 m2 beschikbare bedrijfsruimte, wie is geïnteresseerd?

24 januari 2023 van 16.00 – 17.00 uur

kantoorgebouw Roto Smeets (15.45 uur inloop)

De sloop is in volle gang van de voormalige drukkerij Roto Smeets aan de Hunneperkade. Naast ruim 700 woningen wordt ook 30.000 m2 aan bedrijfs- en werkruimte ontwikkeld op het terrein van 60.000 m2.

Hoe worden deze m2 ingevuld?

Aan welke functies wordt gedacht, past mijn bedrijf daarbij?

Hoe groot worden de units?

Huur of koop?

Tijdsplanning?

 

Uw vragen?

Kom op 24 januari naar de informatiebijeenkomst Bedrijfsvestiging op het Roto terrein.  Er kan veel! De ontwikkelaar SVE Group en het ontwerpteam zijn op 24 januari aanwezig voor een presentatie en antwoorden op bovenstaande en uw vragen.

In deze fase van de planning kunnen ondernemerswensen mogelijk nog in de ontwerpen meegenomen worden. Naar verwachting gaat einde dit jaar de eerste paal de grond in en worden eerste gebouwen 12 maanden later opgeleverd. Roto Deventer gaat een voor Nederland unieke werk-woonlocatie worden.

 

Aanmelden

De deur is open om 15.45 uur voor ontvangst. Het aantal parkeerplekken is gering. Kom zoveel mogelijk met de fiets en parkeer deze voor het kantoorgebouw aan de Hunneperkade. Komt u met de auto parkeer dan zo ver mogelijk achterop het terrein (zo dicht mogelijk tegen het pand aan) De huidige huurder zal gevraagd worden de slagboom in de middag open te stellen.

U wordt vandaaruit naar de bijeenkomst geleid. Na de presentatie en de beantwoording van alle vragen, wordt de bijeenkomst afgesloten met een informeel gedeelte onder het genot van een drankje.

Nieuwsgiering en interesse? Meld u aan via info@mkbdeventer.nl.

Aanmelden Evenement