Datum: 23-06-2023
Tijd: 14:00 - 16:00
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
ZP bijeenkomsten

Wil je jouw improvisatievaardigheden ontwikkelen? In de snel veranderende wereld van vandaag is het voor ondernemers belangrijk om flexibel en wendbaar te zijn en te kunnen inspelen op onverwachte situaties. Improviseren is een manier om te leren hoe je met alles wat je in huis hebt, kunt aanpakken wat er hier en nu toe doet.

Door te leren improviseren ontwikkel je vaardigheden die in je dagelijks leven en werk zeer goed van pas komen.

Je leert beter waar te nemen en aanwezig te zijn in het moment. Door te durven falen en te leren om te gaan met het ‘niet weten’, ontwikkel je een grotere veerkracht. Je komt los van patronen en het doorbreken van routines en leert samenwerken door ter plekke in te spelen op de ander en te incasseren wat er op dat moment gebeurt. Bovendien ontwikkel je creativiteit, leer je keuzes maken en vergroot je je zelfvertrouwen. Het belangrijkste van alles is dat improviseren veel plezier geeft!

Op vrijdag 23 juni van 14:00 – 16:00 uur kun je deelnemen aan een workshop met elementen uit de wereld van theatersport, ook wel bekend van tv-programma’s zoals De Lama’s en De Vloer Op. De kosten voor deze workshop zijn slechts €10,- per persoon. Voor leden van ZP Deventer is de toegang gratis.

Wil je meedoen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@zpdeventer.nl. Zorg ervoor dat je op tijd bent, want vol is vol!.

We kijken er naar uit om je te zien op 23 juni en samen te spelen met onze mindset!

Lachen gegarandeerd!!