Datum: 29-06-2023
Tijd: 16:00 - 18:00
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
kennisbijeenkomsten / workshops

Elk ondernemer wil wel beter kunnen communiceren met klanten en beter inzicht in klantgegevens hebben. Hoe kom je aan leads en waar liggen de kansen. Afgelopen jaren had het optimaliseren van de automatisering  niet de hoogste prioriteit  en was er geen tijd voor relatiebeheer en/of reden om op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Maar tijden kunnen veranderen!

Of het nu gaat om bestaande relatie of nieuwe klanten, een juiste automatisering kan je daarbij helpen. Zo speel je makkelijker in op de behoeften van je bestaande klanten en zullen jouw verkoopsuccessen alleen maar beter worden.

Veel ondernemers hebben deeloplossingen en halen niet het maximale uit hun automatisering!

Tijdens deze workshop zal Bert Klomphaar met meer dan 15 jaar ervaring in relatiemanagement software jullie meenemen in de mogelijkheden van een volledig geïntegreerd applicatielandschap. Een oplossing waarmee je alle contacten, correspondentie, verkoopactiviteiten, projecten en service activiteiten kunt managen.

Deze workshop geeft ondernemers praktische handvaten om de juiste keuze te maken op het gebied van automatisering. Automatisering moet immers van toegevoegde waarde zijn waarmee je dagelijks de voordelen ervaart.

Wil jij een klantgerichte ondernemer worden en je automatisering optimaliseren, schrijf je dan snel in!

Deze workshop wordt gegeven door Bert Klomphaar van All-CRM

 

Aanmelden Evenement