Datum: 10-07-2023
Tijd: 10:00 - 12:00
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
kennisbijeenkomsten / workshops

DEZE BIJEENKOMST IS GEANNULEERD EN WORDT VERPLAATST NAAR SEPTEMBER 2023. EXACTE DATUM IS NOG NIET BEKEND!

De Digitale Werkplaats van Saxion en de UT helpen u op weg.

Op maandag 10 juli van 10.00 tot 12.00 uur bent u als horecaondernemer van harte uitgenodigd om vanuit een praktijkvoorbeeld te zien wat automatisering van het bestellen van je gasten kan betekenen. De voordelen zijn groot: sneller werken met minder mensen en een verhoogde klanttevredenheid. Maar hoe doe je dat in de praktijk en organiseer je dat met je medewerkers?

Gerben Rouwers van het Café Restaurant Rouwers zal in 30 minuten laten zien, wat zijn vraagstuk, welke oplossing daarvoor is bedacht en hoe dit in de praktijk heeft uitgepakt. Daarna is er uitgebreid de tijd voor het stellen van vragen. Automatisering is in deze tijden van personeelskrapte voor veel meer horecazaken een oplossing. Kom daarom op 10 juli naar de Gasfabriek in Deventer en hoor vanuit de praktijk hoe dit ook voor u kan werken.

In het tweede deel van de sessie gaan we in kleine groepjes uiteen om samen met een aantal studenten van Hogeschool Saxion aan de slag te gaan. Experts van Digitale Werkplaats Stedendriehoek zullen aanwezig zijn om u verder te helpen.

Programma

10:00 – 10:30 Kennissessie met Gerben Rouwers

10:30 – 11:30 Studenten helpen u om de eerste stappen te zetten richting een digitale strategie

11:30 – 12:00 Samenvatten en afronden.

Aanmelden:

Aanmelden Evenement