Datum: 05-02-2024
Tijd: 19:30 - 21:00
Locatie: De Zaak Dorpsstraat 16, 7431CK Diepenveen
ZP bijeenkomsten

Op 5 februari 2024 is de eerste Ondernemersavond van De Zaak Diepenveen. Mark Verhijde organiseert dan de Dreamteam Sessie voor ondernemers. In 3 stappen gaan we aan de slag met jouw ondernemersvraag. De sessie begint om 19:30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Er kunnen maximaal 7 mensen meedoen.

Heb jij een ondernemersvraag waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Dan is de Dreamteam methode iets voor jou. Meld je vooraf aan door een email te sturen naar info@dezaakdiepenveen.nl. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

Verdere informatie

Mark Verhijde is bestuurslid van MKB Deventer en heeft zijn eigen adviesbureau Mark Verhijde Advies en Projecten B.V. Hij houdt zich bezig met gebiedsontwikkeling, bewonersparticipatie en de nieuwe Omgevingswet. Hij organiseert regelmatig Dreamteam sessies voor ondernemers. Lees hieronder hoe het ondernemersnetwerk ZZP Zutphen de bijeenkomst najaar 2023 heeft ervaren:

“Tijdens deze inspirerende kennissessie gingen we onder leiding van projectleider Mark Verhijde aan de slag met een ondernemersvraag door middel van de Dreamteam-methode. De methode van Mark is eenvoudig en erop gericht dat de aanwezige ondernemers ook meteen leren hoe zij zelf een dergelijke Dreamteam-sessie kunnen opzetten en uitvoeren. Iedereen deed enthousiast mee en sprak soms voor de beurt, wat ook hilarische momenten opleverde. We zijn nu in staat om, als één van de leden vastloopt met een ondernemersvraag, elkaar verder te helpen door verdiepende en reflecterende vragen te stellen.” (bron: website ZZP Zutphen)

Aanmelden kan via info@dezaakdiepenveen.nl