Datum: 15-09-2023
Tijd: 09:00 - 17:00
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
ZP bijeenkomsten

We zijn enthousiast om aan te kondigen dat het weer tijd is voor onze maandelijkse Cowork Friday! Op vrijdag 15 september nodigen we je uit om deel te nemen aan deze inspirerende dag vol samenwerking en connecties.

Wat houdt Cowork Friday in? Het is een speciale dag waarop we als ZP-Deventer leden samenkomen om te werken, te netwerken en elkaar te inspireren. Maar dat is nog niet alles! Voor degenen die nog geen lid zijn, bieden we een speciale gelegenheid. De eerste keer kun je gratis deelnemen aan Cowork Friday, en we hopen natuurlijk dat je daarna besluit om lid te worden van ZP Deventer.

Reserveer nu je plek voor deze dag vol productiviteit en netwerkmogelijkheden. In plaats van in je eentje te werken, krijg je de kans om samen met andere ZP’ers te werken in dezelfde ruimte. Dit is het moment om elkaar te inspireren, te motiveren en nieuwe connecties te maken.

Beeld je in: gesprekken bij het koffieapparaat die leiden tot waardevolle inzichten, die nieuwe samenwerkingen mogelijk maken en een netwerk van gelijkgestemde professionals waarmee je het weekend kunt ingaan.

Reserveer  je coworkingspace voor vrijdag 15 september en bereid je voor op een dag vol inspiratie en nieuwe mogelijkheden! mail naar info@zpdeventer.nl