Datum: 08-02-2024
Tijd: 16:30 - 21:30
Locatie: Omnisport Apeldoorn
Algemene events

Vijfde editie van Better Safe Than Sorry in Omnisport, Apeldoorn

Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland (PVO Oost-Nederland) en het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland organiseren donderdag 8 februari 2024 in Omnisport in Apeldoorn de vijfde editie van ‘Better Safe Than Sorry’, een congres waarin het thema cybercriminaliteit centraal staat.

Een op de vijf ondernemers is inmiddels slachtoffer van een of andere vorm van cybercrime. Op dit congres krijgt hij/zij informatie aangereikt om te voorkomen dat zijn/haar onderneming ook doelwit wordt. Van wachtwoord-beveiliging tot het doen van aangifte.

Ondernemers worden op de hoogte gebracht van de laatste stand van zaken met betrekking tot de diverse vormen van cybercrime. De verwachting is dat ondernemers niet zozeer NIET met cybercrime te maken krijgen, maar dat de vraag meer is: wanneer krijg je ermee te maken?

Programma

Het programma van Better Safe Than Sorry in Omnisport Apeldoorn bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Marcel de Boer, financieel directeur Hoppenbrouwers Techniek, vertelt over HACK, de ransomware aanval op zijn bedrijf
  • Daniel Verlaan, techjournalist RTL Nieuws, auteur ‘Ik weet je wachtwoord’
  • Cybercrimeteam politie-eenheid Oost-Nederland
  • Mats Dekker, eigenaar Matsiemaal, AI-expert, met phishing demo
  • Redteam Cyber Security met hack-demonstratie

Voor de inwendige mens wordt (goed) gezorgd. Better Safe Than Sorry begint met de inloop vanaf 16.30 uur. Deze editie richt zich op ondernemers uit meer dan 25 gemeenten uit Gelderland en Overijssel.

Het volledige programma en de mogelijkheid tot aanmelden staan op de site van PVO Oost-Nederland: https://www.pvo-oostnederland.nl/agenda/better-safe-than-sorry-apeldoorn/.