Datum: 20-11-2023
Tijd: 19:00 - 22:00
Locatie: Theater MIMIK Deventer
Algemene events

ChatGPT in het MKB: Hype of Game-Changer?

Heeft u al gehoord van kunstmatige intelligentie (AI) en ChatGPT, maar bent u nog niet overtuigd van de impact ervan op uw bedrijf? Of misschien is dit de eerste keer dat u ervan hoort? In een wereld waar technologische ontwikkelingen soms als ‘hypes’ worden bestempeld, nodigen we u uit om te ontdekken hoe AI en ChatGPT daadwerkelijk het verschil kunnen maken. Deze technologieën bieden niet alleen kansen voor groei en efficiëntie, maar ook voor kwaliteitsverbetering, personeelsontwikkeling én het werven van nieuw talent.

Dennie Pasman, mede-eigenaar en vooraanstaand specialist van Vsee Search Marketing, is verantwoordelijk voor de operations binnen het bedrijf. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring komt hij naar de ledenvergadering van MKB Deventer om de feiten en fabels rondom ChatGPT te ontrafelen.

🔍 Wat kunt u verwachten?

  • Een onthullende introductie over AI en ChatGPT.
  • Praktische do’s en don’ts voor bedrijven in het MKB.
  • Echte voorbeelden van hoe ChatGPT kan worden ingezet, niet alleen in online marketing maar in diverse bedrijfssectoren, inclusief personeelswerving.

Bij Vsee Search Marketing hebben we ChatGPT op een pragmatische manier geïmplementeerd, waardoor het toepasbaar is voor een breed scala aan bedrijven. Bent u klaar om de potentie van deze technologie voor uw bedrijf te ontdekken?

📅 Mis deze kans niet!
Sluit u aan bij ons op de ledenvergadering van MKB Deventer en ontdek zelf of AI en ChatGPT slechts een ‘hype’ zijn of echte game-changers voor uw bedrijf.

Aanmelden:

Aanmelden Evenement