Eureka Rederij

Adres

Waterstraat 26
7411 KW Deventer

Over Eureka Rederij

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Cees Boogerd heeft het roer in handen bij Rederij Eureka

Al meer dan 25 jaar werkt Cees Boogerd bij Rederij Eureka: de specialist in een varende locatie voor je congres, themaparty, feest of jubileum of beurs. Sinds november vorig jaar mag Cees zich naast manager ook eigenaar noemen van de rederij. Rederij Eureka is al meer dan 50 jaar toonaangevend in het organiseren van dagtochten op het water, niet alleen voor bedrijven en instellingen, maar ook voor particulieren. Groepen van 50 tot 600 mensen kunnen op het water een onvergetelijke dag beleven. Goede service, maatwerk en ouderwetse gastvrijheid staan daarbij centraal.

Korte historie

In 1962 begon Geert Scheers als schipper van het voetveer over de IJssel bij Deventer. Toen in 1965 de brug over de IJssel werd aangelegd, startte hij met korte rondvaarten in de omgeving van Deventer. In de loop der jaren werden de vloot en de bijbehorende dienstverlening steeds verder uitgebreid. Op jaarbasis worden tienduizenden gasten aan boord verwelkomd.

De markt verandert en wij veranderen mee

We komen aan bij het kantoor van Cees en dat zit in de bekende ronde vestigingstoren aan de Welle. Een bijzondere plek! Cees heet ons van harte welkom en vertelt ronduit over zijn passie varen met gasten door heel Nederland en delen van Duitsland. Het is duidelijk dat we praten met een man met veel liefde en toewijding. Cees vertelt dat de markt in de loop van de jaren is veranderd. Cees: “we deden veel beurzen aan boord en ook veel dagtochten voor het Rode Kruis en stichting De Zonnebloem. Dit is in de loop van de jaren minder geworden, maar tegelijk ontstaan nieuwe kansen. Zo zijn varende themafeesten momenteel erg hip en daar springen we dan op in.”.

Opstapplaatsen in heel Nederland

Op de ochtend van het interview vindt op het vlaggenschip de Eureka net de afbouw plaats van een evenement (de Discoboot) waarmee de afgelopen 2 maanden door Nederland is gevaren. Cees: “de afgelopen twee maanden hebben we op 25 plekken door heel Nederland gasten ingescheept voor een varende retro muziekfeest, welke wij in opdracht hebben uitgevoerd voor Mediavent uit Zelhem. Begonnen werd met drie opstapplaatsen in de buurt en nu varen we in het laagseizoen februari en maart heel Nederland door.  Ook wordt er gevaren in Duitsland. De Duitsers werken graag met ons, we zijn bijvoorbeeld veel flexibeler en meer mee denkend dan onze Duitse collega’s en dat wordt gewaardeerd. Omgekeerd vinden wij het werken in Duitsland ook prettig”.

Ideaal decor voor bedrijfsbijeenkomsten

Een bedrijfsbijeenkomst op het water geeft zo veel meer dan een bijeenkomst tussen vier muren. Nederland is vanaf het water prachtig en de gasten aan boord genieten daar enorm van. Bij bedrijfsbijeenkomsten kun je aan verschillende zaken denken. Voor gepensioneerde personeelsleden wordt veel gevaren door haven gerelateerde bedrijven. Maar je kunt ook denken aan een relatiedag, een productpresentatie of personeelsfeest. Het motto bij Eureka is dat niets te gek is en in overleg kan er bijzonder veel.

We denken graag met je mee!Cees en zijn team staan klaar om je wensen aan te horen voor een (bedrijfs)bijeenkomst op het water en denken graag met je mee. Je kunt hen bereiken op 0570 – 615914 of info@rederij-eureka.nl.

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...